Головна » Аренда насосов с дизельным приводом

Аренда насосов с дизельным приводом

Вам потрібно перекачувати воду, в т.ч. і забруднений, але звичайний насос не можна використовувати, оскільки немає можливості підключитися до електромережі? Якщо таке завдання виникає не часто, то доцільно розглянути нашу пропозицію – оренда мотопомпи з дизельним приводом.

Мотопомпа з дизельним двигуном – переваги

Насосна станція, що має дизельний привід, має ряд переваг як перед звичайними насосами, що запитуються від електричної мережі, так і перед мотопомпами з бензиновим двигуном:

1. Висока автономність – може працювати незалежно від наявності та потужності електричних мереж. 

2. Економічність. Дизельний двигун витрачає менше палива, ніж аналогічний бензиновий. До того ж дизельне паливо на 10-15% дешевше за бензин. 

Переваги співпраці з компанією «Далгакиран» (Київ)

Ми спеціалізуємося на продажу та оренді різних насосів, тому чудово розуміємося на даному обладнанні та пропонуємо своїм клієнтам тільки перевірену, якісну та економічну продукцію від найкращих світових виробників. Мотопомпи з дизельним приводом не є винятком.

У нас ви можете взяти на прокат агрегати торгової марки Gorman Rupp (США) із дизельними двигунами JCB DIESEL MAX (Великобританія). Їхні відмінні риси:

• Економічність.

• Функціональність (мікропроцесорне керування, автоматичний перезапуск тощо)

• Автономність – 24 години.

• Низький рівень шуму – до 63 дБ.

• Мобільність (установка на шасі).

• Можна використовувати для перекачування брудної води з частинками до 76 мм.

• Наявність всепогодного захисного кожуха (можна експлуатувати поза приміщеннями).

Завдяки великому модельному ряду мотопомп Gorman Rupp, можна підібрати агрегат, який точно відповідатиме вашим вимогам щодо продуктивності, напору, глибини всмоктування і т.д. Усі агрегати, що орендуються, своєчасно проходять планове технічне обслуговування із заміною масла, фільтрів та інших витратних матеріалів відповідно до регламентів.

До інших наших переваг відносяться:

1. Багато варіантів оренди – від подобової до помісячної. Якщо необхідно, розглянемо ваші пропозиції та знайдемо взаємне рішення. 

2. Оптимальна ціна прокату обладнання.

Всі ці фактори сумарно дозволять вам експлуатувати наші мотопомпи з мінімальними витратами, користуючись усіма перевагами оренди (немає необхідності виводити великі суми з обороту для придбання агрегатів, не потрібне приміщення для їх зберігання, відсутні витрати на технічне обслуговування та ремонт).

UK